Piku i krizës së coronavirusit në Gjermani pritet në qershor
Sharr Travel

Piku i krizës së coronavirusit në Gjermani pritet në qershor

Piku i infektimit me coronavirus në Gjermani mund të pritet të ndodhë në qershor.

Kështu pretendojnë shkencëtarët e Universitetit Johanes Gutenberg në Majnc dhe Universitetin e Hamburgut, transmeton Telegrafi.

Gjatë pikut të krizës së coronavirusit do të mund të infektohen deri në 1.3 milion njerëz, pretendojnë shkencëtarët.

E sa i përket fundit të epidemisë në Gjermani, ata janë të bindur se do të marrë fund në gusht.