Testi i baterisë së Samsung Galaxy S20 Ultra vs iPhone 11 Pro Max

Testi i baterisë së Samsung Galaxy S20 Ultra vs iPhone 11 Pro Max

Më parë kemi parë një test të shpejtësisë së Samsung Galaxy S20 Ultra vs iPhone 11 Pro Max dhe tani kemi një video tjetër e cila krahason jetëgjatësinë e baterisë së dy telefonave premium në treg.

Videoja më poshtë nga Phone Buff krahasoi jetëgjatësinë e baterisë së iPhone 11 Pro Max të Apple kundër Samsung Galaxy S20 Ultra. Klikoni të shihni se cili model del fitues.


MË SHUME NGA Tech