iPhone SE i ri i Apple do të nisë shitjet sot

iPhone SE i ri i Apple do të nisë shitjet sot

Phone 9 do të quhet iPhone SE dhe do të jetë në dispozicion për porosi qysh sot.

Pasardhësi i iPhone SE do të vazhdojë të quhet iPhone SE dhe jo – siç supozohet – iPhone 9, thuhet në raport.

Do të ofrohet në ngjyrën e kuqe, të bardhë dhe të zezë me hapësirë ​​ruajtjeje prej 64 GB, 128 GB dhe 256 GB.

Procesor i shpejtë

iPhone nuk dihet ende për momentin se sa e ka çmimin e saktë, por mendohet se do të kushtojë më pak se 400 dollarë.

Nuk dihet nëse është paraqitur edhe një version i pajisjes me një ekran 5.5 inç, siç mendohet gjithashtu.