Apple prodhon 20 milionë maska për mjekët dhe infermierët

Apple prodhon 20 milionë maska për mjekët dhe infermierët

Apple ka zbuluar se ata tani kanë arritur të prodhojnë më shumë se 20 milionë maska për fytyrë për të ndihmuar në luftimin e koronavirusit, maskat do t’u dërgohen punëtorëve shëndetësorë.

Kompania gjithashtu ka zbuluar se ata kanë punuar në disa mburoja të fytyrës që mund të përdoren nga mjekët, infermierët dhe punëtorët e tjerë primar shëndetësorë për t’i mbrojtur ata nga virusi.

Lajmi u bë i ditur nga drejtori ekzekutiv i Apple, Tim Cook dhe ju mund të shihni se çfarë ai kishte për të thënë në lidhje me këtë, në videon më poshtë.

 

Tim Cook@tim_cook

 

Apple is dedicated to supporting the worldwide response to COVID-19. We’ve now sourced over 20M masks through our supply chain. Our design, engineering, operations and packaging teams are also working with suppliers to design, produce and ship face shields for medical workers.

Embedded video

34.9K

11:43 PM - Apr 5, 2020

Twitter Ads info and privacy

9,365 people are talking about this