VIDEO-`NETDOKTORI`mundëson të kemi më pak pacientë nëpër spitale

VIDEO-`NETDOKTORI`mundëson të kemi më pak pacientë nëpër spitale

Së fundi në Kosovë ka filluar shërbimi online i platformës `NETDOKTORI`.

Ilir  Dragusha, mjek, tha sa platforma mjekësore “NETDOKTORI”, është ofrim online i shërbimeve shëndetësore pa pagesë.

"Kjo platformë përmirëson shërbimet shëndetësore", tha ai sot në emisionin e mëngjesit "Mirëmëngjesi Kosovë", në Radio Televizionin e Kosovës (RTK).

Sipas tij forma të tilla mundëson të kemi më pak pacientë nëpër spitale.

NETDOKTORI ofron shërbime dhe konsulta pa pagesë dhe ofrohen në gjithë Kosovën 

Autor: RTKlive