Rumani: Gjithsej 248 të vdekur, 5.202 pacientë me Coronavirusi

Rumani: Gjithsej 248 të vdekur, 5.202 pacientë me Coronavirusi

Dy persona të tjerë kanë vdekur si rezultat i infektimit me Coronavirus në Rumani, me gjithsej 248 viktima me Covid-19 në këtë vend, tha Grupi i Komunikimeve Strategjike të shtetit.

Në 24 orët e kaluara, 441 persona të tjerë janë infektuar në Rumani me gjithsej 5,202 të sëmurë dhe 178 në kujdesin intensiv., transmeton Klan.

Numri i pacientëve të infektuar me COvid-19  që u shëruan atje është  647, raportojnë mediat rumune.