5 operacione janë kryer gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Pejës
Sharr Travel

5 operacione janë kryer gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Pejës

206 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, dje më 27 maj 2020. Nga këta 19 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

166 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 2,088 analiza.
5 operacione ka qenë në 24 orët e fundit.

Gjatë 24 orëve të fundit kanë qenë 3 lindje, 1 normale dhe 2 me prerje cezariane. Kanë lindur 3 foshnje, 1 të gjinisë mashkullore dhe 1 e gjinisë femërore.


MË SHUME NGA Shëndetësi