Digjet spitali që trajtonte pacientët me koronavirus: 5 nga ta vdesin
Sharr Travel

Digjet spitali që trajtonte pacientët me koronavirus: 5 nga ta vdesin

Trazira të mëdha në SHBA për vdekjen e burrit me ngjyrë:Digjet stacioni policor, shumë ndërtesa të dëmtuara Digjet spitali që trajtonte pacientët me koronavirus: 5 nga ta vdesin Pesë pacientë me koronavirus vdiqën në një zjarr që shpërtheu në spitalin e Bangladeshit, sipas zyrtarëve të shërbimit të zjarrfikësve.

Nuk ishte e qartë menjëherë se çfarë e shkaktoi zjarrin, tha Zillur Rahman, drejtor i shërbimit të zjarrit. Zjarrfikësit shuanin flakët në rreth një orë, tha Rahman.

Pesë trupa u morën nga njësia e izolimit të Spitalit të Bashkuar që trajtojnë pacientët COVID-19, tha Rahman. Të vdekurit përfshinin katër burra dhe një grua të moshës midis 45 dhe 75 vjeç, tha ai.

Spitalet po përpiqen të merren me një numër të madh infeksionesh të koronavirusit në Bangladesh, , i cili ka raportuar 38.229 raste dhe 544 vdekje.

Disa ekspertë të shëndetit janë të brengosur se numri i vërtetë i rasteve mund të jetë më i lartë në një vend me më shumë se 160 milion njerëz, ku shumë prej tyre kanë vetëm qasje të kufizuar në kujdesin shëndetësor