Rishikimi i MacBook Pro 2020: Apple ka “krijuar diçka të jashtëzakonshme”
Sharr Travel

Rishikimi i MacBook Pro 2020: Apple ka “krijuar diçka të jashtëzakonshme”

Tastiera është një arsye shumë e fortë që të blini një MacBook Pro.

MacBook Pro i fundit doli, dhe që do të thotë se të gjithë llaptopët e Apple janë pajisur me procesorë të ri, dhe më e rëndësishmja tastiera magjike e re.

apple-macbook-pro-13-inch-touch-bar-05042020.jpg

MacBook Air ishte version i fundit nga viti 2018. Por në të ishte një çelës i rëndësishëm që nuk po funksiononte mirë. Disa vite më vonë, Apple ndryshoi mekanizmin e tastierës nga ndërrimi gërshërë në flutur.

Ishte dizajnuar në atë mënyrë sepse mund të vendosej në vende më të vogla duke e bërë llaptopin më të hollë.

apple-macbookpro-13-inch-screen-05042020.jpg

Kështu tastiera magjike që ka MacBook Pro është e mrekullueshme. Shumë precize dhe stabile në lëvizje dhe e përshtatshme për ta marr me vete në udhëtime.

Është një arsye mjaft e mirë për të marr një MacBook Pro, jo sepse Apple ka rregulluar një problem por sepse ka krijuar diçka të jashtëzakonshme.