TikTok kërkon falje përdoruesve me ngjyrë pas “Black Lives Matter”
Sharr Travel

TikTok kërkon falje përdoruesve me ngjyrë pas “Black Lives Matter”

TikTok u kërkon falje përdoruesve të tij me ngjyrë.

Kompani ka fshehur postimet që përfshijnë “Black Lives Matter” apo hashtaget George Floyd-s, transmeton lajmi.net.

Kjo ndodhi pasi platforma është kritikuar sepse po mbështeste përdoruesit me ngjyrë. Përdoruesit kanë argumentuar që platforma ka dështuar në mbështetjen e përdoruesve të saj me ngjyrë.

TikTok ka thënë që postimet në fakt ishin të dukshme në platformë, dhe janë shikuar miliona herë.

“Ne e kuptojmë që kjo ka ndikuar në mbështetjen tone ndaj përdoruesve të personave me ngjyrë, dhe e dimë që duhet të punojmë përsëri që të fitojmë besimin e tyre”, ka thënë kompania.

Në përgjigje që të largohet nga problem, TikTok ka kërkuar falje.