BE-ja dhuron kontingjentin e tretë me pajisje mjekësore
Sharr Travel

BE-ja dhuron kontingjentin e tretë me pajisje mjekësore

Ministri i ri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka pranuar kontingjentin e tretë të pajisjeve mbrojtëse dhe mjekësore, si pjesë e asistencës prej 5 milionë eurove e Bashkimit Evropian për përgjigje ndaj pandemisë


MË SHUME NGA Shëndetësi