‘Zbulohet’ çmimi i iPhone 12
Sharr Travel

‘Zbulohet’ çmimi i iPhone 12

Apple iPhone 12 është i vendosur që do të vijë në katër variante të ndryshme.

Tani, megjithatë, një rrjedhë e re ka zbuluar se duket se mund të ketë versione 4G dhe 5G të iPhone 12 dhe iPhone 12 Max.

iPhone 12 4G do të shitet për 549 dollarë, ndërsa iPhone 12 Max 4G do të ketë çmimin 649 dollarë.

Rrjedhja e çmimeve të iPhone 12 vjen nga përdoruesi i Twitter, Omega Leaks.

Tani, duke marrë parasysh versionet 5G të iPhone 12, supozohet se çmimi i tyre do të jetë 649 dollarë, që është 50 dollarë më pak se iPhone 11, por iPhone 12 Max 5G do të kushtojë 749 dollarë.