Anglia rihap baret, restorantet për herë të parë në tre muaj
Sharr Travel

Anglia rihap baret, restorantet për herë të parë në tre muaj

Për herë të parë në tre muaj Anglia lejoi hapjen e restoranteve, bareve dhe salloneve të bukurisë, të cilat u mbyllën si pasojë e pandemisë së coronavirusit.

Sipas mediave të huaja, kryeministri britanik, Boris Johnson, urdhëroi qytetarët të respektojnë rregullat e distancimit për të mbështetur bizneset dhe të mos rrezikojnë një valë të dytë të coronavirusit.

Johnson u thotë atyre të kenë kujdes gjatë stinës së verës, në mënyrë që të ruhet progresi i bërë deri më tani.

“Suksesi i bizneseve, dhe ekonomia e gjithë vendit varet nga secili prej nesh, andaj duhet të veprojmë me përgjegjësi”, u shpreh Johnson.

“Nuk duhet t’i zhgënjejmë ata”, potencoi ai.