Facebook dhe Twitter nuk përpunojnë më të dhëna nga Hong Kongu
Sharr Travel

Facebook dhe Twitter nuk përpunojnë më të dhëna nga Hong Kongu

Kompanitë Facebook dhe Twitter kanë pezulluar përpunimin e kërkesave shtetërore për të dhënat e përdoruesve në Hong Kong, njoftuan kompanitë, pasi Kina miratoi një ligj të ri për sigurinë kombëtare për qytetin gjysmë-autonom.

Facebook, i cili zotëron gjithashtu WhatsApp dhe Instagram, po "ndalon" rishikimet e të gjitha shërbimeve të tij "në pritje të vlerësimit të mëtejshëm të Aktit të Sigurisë Kombëtare", thuhet në deklaratë.