Parashikohet ngrohje drastike në vitet e ardhshme

Parashikohet ngrohje drastike në vitet e ardhshme

Organizata Botërore e Meteorologjisë parashikon ngrohjen drastike në vitet e ardhshme.

Ngrohja globale ka një kontroll të fortë në tokë. 2019 ishte viti i dytë më i ngrohtë i rekordeve globale pas vitit 2016 dhe më i ngrohti në Evropë. Dhe këndvështrimi është i zymtë për 5 vitet e ardhshme, transmeton Telegrafi.

Organizata Botërore Meteorologjike e Kombeve të Bashkuara (OMO) lëshoi ​​parashikimin e saj global të temperaturës të enjten.


MË SHUME NGA Bota