Papa lëndohet nga vendimi i Turqisë për ta bërë Aja Sofinë një xhami
Sharr Travel

Papa lëndohet nga vendimi i Turqisë për ta bërë Aja Sofinë një xhami

Papa Françesku tha se ishte lënduar nga vendimi i Turqisë për ta bërë Aja Sofisë një xhami dhe e dënoi këtë veprim.

"Mendimet e mia po shkojnë në Stamboll. Unë jam duke menduar për Aja Sofia dhe jam shumë i lënduar, "tha Papa gjatë lutjeve të së dielës në Sheshin e Shën Pjetrit në Vatikan, sipas Reuters.


MË SHUME NGA Bota