Samsung pret që kërkesa për pajisje mobile të rikuperohet gradualisht

Samsung pret që kërkesa për pajisje mobile të rikuperohet gradualisht

Samsung tha të enjten se pret një rikthim gradual të kërkesës për pajisjet e saj mobile dhe elektronikë të konsumit në gjysmën e dytë të vitit.

Gjigandi i teknologjisë së Koresë së Jugut tha se ndërsa rreziqet mbesin, Samsung do t’i përgjigjet kërkesës për ringjalljen përmes një menaxhimi fleksibël të zinxhirit të furnizimit. Disa nga këto rreziqe përfshijnë paqartësitë e vazhdueshme nga Covid-19, e cila ka infektuar më shumë se 17 milionë njerëz në të gjithë botën, si dhe konkurrencë në rritje.

Sidoqoftë, kërkesa për procesorët e përdorur në qendrat e të dhënave do të mbetet e pasigurt për shkak të “rritjes së niveleve të inventarit të klientëve të serverëve”.