Dizajni ka dalë: Huawei Mate 40 vjen me një kamerë të madhe

Dizajni ka dalë: Huawei Mate 40 vjen me një kamerë të madhe

Fotografitë tregojnë se si do të duket seria e ardhshme Mate. Duhet të ketë risi, veçanërisht në kamera.

Në ditët dhe javët e kaluara, gjithnjë e më shumë detaje janë shfaqur në lidhje me telefonat e ardhshëm nga Huawei.

Tani faqja OnLeaks, zakonisht e besueshëm, ka prezantuar paraqitjet e para, të cilat supozohet se tregojnë Huawei Mate 40 dhe Huawei Mate 40 Pro, transmeton Telegrafi.

Në thelb, dizajni i Mate 40 Pro kujton versionin e mëparshëm: skajet e rrumbullakosura fort dhe ekranin, i cili zgjat shumë larg skajeve.

Por është befasuese që kamera në anën e pasme është padyshim shumë më e madhe se paraardhësi.

Gjithsej katër lente kamerash mund të shihen në pamjet e prezantuara. Specifikimet e hollësishme për konfigurimin e kamerës nuk dihen ende. Edhe përveç kamerës, nuk ka pothuajse asnjë informacion në lidhje me pajisjet e serisë së ardhshme Mate.

Nëse Huawei i qëndron besnik traditës së saj, Mate 40 dhe Mate 40 Pro vijnë me një procesor Kirin 1020.

Parashikohet gjithashtu që pajisjet e ardhshme Mate do të vijnë në treg pa shërbimet e Google. Seria Mate paraqitet zakonisht në tetor.