Erdogan: Turqia është pranë Libanit, jemi të gatshëm të ndihmojmë

Erdogan: Turqia është pranë Libanit, jemi të gatshëm të ndihmojmë

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, zhvilloi bisedë telefonike me homologun libanez Michel Aoun pas shpërthimit në Bejrut.

Drejtoria e Komunikimeve e Presidencës së Turqisë njoftoi se presidenti Erdogan ka shprehur ngushëllime për jetët e humbura, duke uruar gjithashtu shërim të shpejtë për të plagosurit.

Erdogan gjithashtu është shprehur se Turqia qëndron pranë Libanit dhe se janë të ofrojnë ndihmë humanitare në të gjitha sferat, duke filluar nga ndihma në sektorin e shëndetësisë. (AA)