Apple ka lëshuar një azhurnim për iMac

Apple ka lëshuar një azhurnim për iMac

Karakteristikat e reja të kamerës vijnë mes kritikave të vazhdueshme se si Webcam i Apple i bën ata të duken.

Kompjuteri i ri është “iMac më i fuqishëm dhe i aftë ndonjëherë”, pohoi Apple, duke treguar një sërë azhurnimesh specifike.

Por mbase më e habitshme është shtimi i një aparati të ri HD 1080p. Ueb-kamerat në kompjuterët e Apple kanë marrë kritika të vazhdueshme kohët e fundit, veçanërisht pasi thirrjet video në mbyllje kanë zbuluar cilësinë e ulët të kamerave që gjenden në Macet edhe më të shtrenjta.

Përveç rezolutës shtesë, Apple tha që kompjuteri i ri do të përdorë çipin e sigurisë T2 për të përpunuar dhe përmirësuar imazhin që vjen përmes kamerës së internetit.

Kjo do të lejojë “hartografimin e tonit, kontrollin e ekspozimit dhe zbulimin e fytyrës për një përvojë kamera me cilësi shumë më të lartë”, tha Apple.

Përveç kamerës së re, Apple ka shtuar procesorë të rinj dhe më të mirë Intel, dyfishoi aftësinë e kujtesës, përpunuesit e rinj grafikë dhe folës më të mirë.

Apple ka premtuar që kompjuterët e saj do të kalojnë në çipet e veta, me kompjuterë që përdorin atë arkitekturë në dispozicion deri në fund të vitit.