Netflix ka prezantuar një veçori tek përdoruesit

Netflix ka prezantuar një veçori tek përdoruesit

Kontrollet e reja të riprodhimit janë në proces të përmbledhjes së aplikacioneve Android dhe iOS të Netflix, si dhe platformën e shfletuesit të saj në internet, pas një gjykimi të kufizuar vitin e kaluar.

Njerëzit do të jenë në gjendje të zgjedhin që filmi të qarkullojë deri në 0.5 herë më të ngadaltë ose 1.5 herë më shpejt në telefonat, tabletat dhe laptopat e tyre.

Masa u prit me shqetësime nga disa aktorë dhe krijues të filmave, të cilët pohuan se ofrimi i një game të shpejtësive të riprodhimit mund të ndikonte në cilësinë e përmbajtjes.

Në një postim në blog duke shpjeguar vendimin e saj për të vazhduar me rezultatet e plota, nënkryetarja e Netflix, Keela Robison tha se klientët vlerësuan zgjedhjen.

“Funksionalitet i ngjashëm ka qenë në dispozicion në DVD player dhe DVR me vite dhe funksioni është kërkuar shumë nga anëtarët”, tha ajo.