Dorëhiqet qeveria në Mauritani

Dorëhiqet qeveria në Mauritani

Pritet që presidenca e Mauritanisë të njoftojë pranimin ose refuzimin e dorëheqjes dhe më pas të përcaktojë në figurë të re për të formuar qeverinë.

Kryeministri i Mauritanisë, Ismail Ould Bedde Ould Cheikh Sidiya, si dhe anëtarët e kabinetit të tij kanë dhënë dorëheqje, transmeton Anadolu Agency (AA).

Sipas mediave lokale, qeveria e këtij kombi të Afrikës së Veriut dorëzoi dorëheqjen tek presidenti Mohamed Ould Ghazouani.

Pritet që presidenca e Mauritanisë të njoftojë pranimin ose refuzimin e dorëheqjes dhe më pas të përcaktojë në figurë të re për të formuar qeverinë.