Më shumë infeksione të reja dhe më pak vdekje në Itali

Më shumë infeksione të reja dhe më pak vdekje në Itali

Ndërsa situata epidemiologjike me pacientët me koronavirus gjithashtu ka ulje dhe ngritje në Itali, sot është një ditë më e keqe sesa në të kaluarën, pasi janë regjistruar 402 të raste të reja, teksa mesatarisht kjo shifër ditëve të fundit ishte 200.

Sidoqoftë, numri i vdekjeve është më i ulët - gjashtë sot krahasuar me dhjetë sa ishin dje.

Që nga fillimi i epidemisë, 249.204 njerëz janë infektuar dhe 35.187 kanë vdekur në Itali.

Ekziston një numër pak më i lartë i pacientëve në njësitë e kujdesit intensiv - 42.

Bazilicata dhe Molise janë rajonet e vetme që nuk kanë regjistruar raste të reja në 24 orët e fundit.