Mblidhet komisioni për Shëndetësi, shqyrton Projektligjin për pandeminë

Mblidhet komisioni për Shëndetësi, shqyrton Projektligjin për pandeminë

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale ka shqyrtuar Projektligjin për parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës

Kryetarja e komisionit Albena Reshitaj ka thënë se kanë bërë punë të madhe sepse është dashur që të bëhen plotësim ndryshime në këtë projektligj.

“Pas shmangies së procedurave të rregullta ka disa ditë që është angazhuar për ta dhënë kontributin e vetë komisioni për ta shtyrë përpara këtë projektligj meqenëse kanë pasur nevojë për plotësim ndryshim”./eo/