Sa i beson Perëndimi Putinit? Italia e para, Danimarka e fundit

Sa i beson Perëndimi Putinit? Italia e para, Danimarka e fundit

Bota duket se vijon të jetë e ndarë në dy kahe. Në njërën anë vendet perëndimore dhe në anën tjetër Lindja me Rusinë në krye.

Dhe sa here përmend Lindjen emri i pare që të vjen në mendje është Vladimir Putin.

Presidenti rus qëndron në krye të Kremlinit prej disa vitesh ndërsa pushteti i tij sa vjen dhe rritet.

Radio Evropa e Lirë ka publikuar një grafikë shumë interesant sa i përket pëlqimit të figurës së Putin në disa prej shteteve perëndimore.

Sipas sondazhit, Putin është më i pëlqyer në Itali dhe më pak në Danimarkë.