16 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë shëndetësore

16 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë shëndetësore

250 pacientë janë të hospitalizuar në QKUK dhe spitale rajonale. Siç bëhet e ditur nga Ministria e Shëndetësisë, 146 prej tyre janë të konfirmuar me COVID-19.

Nga ta, 5 janë me respiratorë dhe 11 me CPAP maskë.

MASH-i bënë të ditur se 150 pacientë janë duke u trajtuar me oskigjenoterapi.

Të enjten janë konfirmuar 43 raste të reja me COVID-19 dhe tre persona kanë vdekur.