Afër 4.000 raste të reja me koronavirus në Britani brenda 24 orëve

Afër 4.000 raste të reja me koronavirus në Britani brenda 24 orëve

Numri i rasteve me koronavirus në Mbretërinë e Bashkuar është rritur për 3.899, për 24 orë, duke bërë kështu që numri total i rasteve në vend të jetë 394,297 duke u bazuar në të dhënat e Qeverisë.

Duke u bazuar në shifrat e fundit të publikuara nga Departamenti për Shëndet dhe Kujdes Social, numri i të vdekurve ka shkuar në 41.777, duke u rritur për 18 vdekje brenda ditës, shkruan The Independent.

Të dhënat tregojnë për një rritje tjetër të numrit të rasteve të infektimit në Britani, krahasuar me javët e fundit, me 4.442 raste të reja të konfirmuara nga Qeveria të dielën.