Kjo vitaminë ishte më e shitura në Britaninë e Madhe

Kjo vitaminë ishte më e shitura në Britaninë e Madhe

‘Vitamina e diellit’ u rrit në popullaritet më shumë se çdo suplement tjetër midis qershorit të 2019 -së dhe korrikut të këtij viti, tha eksperti i hulumtimit të tregut Mintel.

Tani merret nga 38 përqind e njerëzve që përdorin suplemente vitaminash, krahasuar me 30 përqind nga viti i kaluar shkruan Express.co.uk.

Mendohet se indikacionet për “imunitet dhe përmirësimin e memories” janë në prapavijë të kësaj shitjeje si dhe nga këshillat qeveritare pasi njerëzit kaluan një pjesë të gjatë të kohës brenda shtëpive gjatë karantinës.