Në këtë mënyrë do të keni tenxhere të reja, pa i blerë ato

Në këtë mënyrë do të keni tenxhere të reja, pa i blerë ato

Të gjitha enët e kuzhinës konsumohen me kalimin e kohës. Njëra prej tyre është tenxherja, e cila zakonisht konsumohet kur digjet një ushqim.

Sidoqoftë, këto vazo janë shumë funksionale dhe kanë vetëm një problem estetik. Kjo mund të zgjidhet me një hile të lehtë. Kjo këshillë nuk kushton dhe është shumë e shpejtë.

Çfarë të bësh?

Merrni tenxheren që dëshironi të pastroni dhe qëroni disa mollë dhe shtoni ujë pak mbi to.

Vendoseni tenxheren në sobë dhe lëreni ujin të vlojë në nxehtësi mesatare për rreth 20 deri në 30 minuta. Acidi nga lëvoret e mollës do të shpërndajë njollat ​​dhe djegiet. Kullojeni solucionin dhe lajeni tenxheren rregullisht, me lëng për larjen e enëve dhe ujë.