Mbahet mbledhja e Komisionit Hetimor për menaxhimin e pandemisë

Mbahet mbledhja e Komisionit Hetimor për menaxhimin e pandemisë

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit COVID-I9 nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës sot mbam mbledhje.

R e n d i   i  d i t ë s:

1.    Miratimi i rendit të ditës,
2.    Miratimi i procesverbalit të mbledhjës së datës: 22.10.2020 dhe 26.10.2020
3.    Dëshmitë e Dëshmitarëve 

      -Ora 14:00-  Gezime Pllana – drejtoreshë e Barnatores Qëndrore në SHSKUK-së.

   4. Të ndryshme. 
 

Vendi: N303 Koha: 14:00


MË SHUME NGA Shëndetësi