Dikur u tall me Apple,tash edhe Samsung Galaxy S21 duhet të vijë pa mbushës

Dikur u tall me Apple,tash edhe Samsung Galaxy S21 duhet të vijë pa mbushës

Të enjten, 14 janar, Samsung do të prezantojë telefonin inteligjent të saj të ri Galaxy S21. Detajet teknike të këtij telefoni tashmë i kemi të njohura. Por tani ka edhe informacione të reja rreth asaj që gjendet në kuti.

Samsung mund të bëjë të njëjtën gjë si Apple dhe të paketojë telefonin, pa ngarkuesin e tij.

Duhet të përfshihet vetëm një kabllo USB-C.

Të paktën kjo është ajo që shkroi Ishan Agarwal në një shkrim në Twitter, i cili që atëherë është fshirë dhe raportuar nga GSMArena.

Apple erdhi pa karikues për herë të parë me iPhone 12, dhe Xiaomi me Mi 11 gjithashtu.

Këto hapa shpesh justifikohen me kursimin e burimeve dhe mbrojtjen e mjedisit.

Sidoqoftë, nuk mund të mohohet që kompanitë po kursejnë kostot e prodhimit dhe po gjenerojnë të ardhura shtesë duke shitur karikues.

Samsung u tall me lëvizjen e Apple përmes mediave sociale në atë kohë dhe vuri në dukje në një postim në Facebook që karikuesi ishte i përfshirë me celularët në shtëpi. Sidoqoftë, postimi u fshi më vonë. /Telegrafi/