Samsung Electronics Debuton 2021

Samsung Electronics Debuton 2021

Samsung Electronics Debuton 2021 Neo QLED, MICRO LED dhe linjat Lifestyle TV, për një të ardhme të qëndrueshme dhe të aksesueshme.

 

Samsung kryeson në vitin e tij të 15-të si marka kryesore globale e televizorëve me vizionin 

‘Ekranet Kudo, Ekranet për të Gjithë’

 

Samsung Electronics zbuloi portofolin e tij të 2021 me ekranet Neo QLED, MICRO LED dhe Lifestyle TV gjatë eventit të parë virtual First Look përpara CES 2021. Linja e re thekson angazhimin e Samsung për akses, qëndrueshmëri dhe inovacion me përparime të reja që ndihmojnë në ripërcaktimin e rolit të televizorit në shtëpitë e konsumatorëve.

 

"Gjatë vitit të kaluar, ne kemi qenë dëshmitarë të rolit kryesor që ka luajtur teknologjia për të na ndihmuar të vazhdojmë jetën tonë dhe të qëndrojmë të lidhur me njëri-tjetrin," tha JH Han, Presidenti i Divizionit Vizual në Samsung Electronics."Angazhimi ynë për një të ardhme gjithëpërfshirëse dhe të qëndrueshme shkon krah për krah me kërkimin tonë për inovacion që përmbush nevojat gjithnjë e në ndryshim të konsumatorëve - nga zvogëlimi i gjurmës së karbonit të produkteve tona, te sigurimi i një seti me veçori të aksesueshme, dhe përvoja e pashembullt e shikimit që i përshtatet stilit të jetës së secilit përdorues. ”

 

Një e ardhme e qëndrueshme dhe e aksesueshme për të gjithë

Gjatë viteve të ardhshme, Samsung do të fillojë një udhëtim "Going Green" për të përafruar operacionet e biznesit visual me programet vijuese afatgjata të qëndrueshmërisë:

• Reduktimi i gjurmës së karbonit dhe përmirësimi i efikasitetit të energjisë: Samsung do të ulë sistematikisht gjurmën e përgjithshme të karbonit në prodhimin e televizorëve. Kompania gjithashtu do të ulë konsumin e energjisë së përdoruesit dhe të përdorë më shumë materiale të ricikluara në të gjithë linjën e saj të televizorëve.

• Projektimi i Paketimit të Qëndrueshëm: Duke u mbështetur në reagimet e vlefshme të konsumatorëve, Samsung po zgjeron modelin e tij ‘Eko-paketim, në të gjithë televizorët Lifestyle 2021 dhe pjesën më të madhe të linjës Neo QLED 2021. Kjo zgjidhje e qëndrueshme mund të sjellë ripërdorimin e deri në 200,000 ton kuti të valëzuara çdo vit. Duke minimizuar tekstin dhe imazhet grafike në paketimin Eko, boja me bazë vaji nga shtypja me ngjyra që përdoret tradicionalisht në kutitë e televizorëve eliminohet, duke ndihmuar në zvogëlimin e mëtejshëm të mbeturinave.

• Kontrolli i largët i qelizave diellore: Në vitin 2021, televizorët Samsung do të vijnë me një telekomandë me energji diellore që mund të rimbushet nga drita e brendshme, drita e jashtme ose USB - një risi kjo e para e këtij lloji për markën. Kjo parashikohet të ndihmojë në parandalimin e mbeturinave të 99 milion baterive AAA gjatë shtatë viteve. Për të ndërtuar telekomandën, Samsung inovoi procesin e prodhimit që përdor plastikën nga shishet e riciklueshme - duke përfshirë 24% përmbajtje të ricikluar.

 

Karakteristikat e aksesit të 2021 të Samsung - tani të disponueshme në të gjitha modelet 2021 QLED dhe Neo QLED - sjellin përparimet më të fundit në teknologji dhe Inteligjencën Artificiale (AI) për të ndihmuar më shumë njerëz të shijojnë me komoditet përvojën e tyre e shikimit. Linja 2021 shton veçori të reja të tilla si Caption Moving, Sign Language Zoom dhe Multi-Output Audio, duke u dhënë konsumatorëve me aftësi të kufizuara të dëgjimit dhe shikimit aftësinë për të optimizuar pëvojën e tyre sipas nevojave dhe preferencave të tyre . Samsung do të vazhdojë të zhvillojë karakteristika të reja të bazuara në AI për të rritur aksesin në televizorët Samsung në vitet në vijim.

 

 

 

Neo QLED Merr një Kapërcim Kuantik në Teknologjinë Vizuale

 

Samsung po prezanton një teknologji krejt të re vizuale, Neo QLED, në modelet e saj flagship 8K (QN900A) dhe 4K (QN90A). Kështu, QLED shkon në nivelin tjetër të mundësuar nga burimi i ri i dritës, Quantum Mini LED i kontrolluar saktësisht nga Teknologjia e Matricës Quantum dhe Procesori Neo Quantum.

 

Quantum Mini LED ka shtresa mikro të mbushura me më shumë LED. Teknologjia e Matricës Kuantike mundëson kontroll ultra të imët dhe të saktë të LED-ve, duke i lejuar shikuesit të shijojnë përmbajtjen siç duhet. Neo QLED thekson zonat e errëta dhe ndriçon zonat e ndritshme për një përvojë më të saktë dhe gjithëpërfshirëse HDR. Duke përdorur deri në 16 modele të ndryshme të rrjetit nervor, Procesori Neo Quantum i Samsung mund të optimizojë cilësinë e fotos në daljen e fotos 4K dhe 8K pavarësisht nga cilësia e hyrjes.

 

Samsung 2021 Neo QLED 8K përmban një dizajn të ri Infinity One - një ekran gati pa kornizë që ofron një përvojë edhe më gjithëpërfshirëse të shikimit në një dizajn të hijshëm. Kutia Slim One Connect e Neo QLED 8K - një sistem krejt i ri për menaxhimin e kabllove që mund të ngjitet në pjesën e pasme të televizorit - lejon një instalim më të lehtë dhe një estetikë më të pastër. Neo QLED 8K 2021gjithashtu sjell disa tipare audio premium; tingulli dinamik i Tracking Object Sound (OTS) Pro korrespondon me lëvizjen e objekteve në ekran dhe SpaceFit Sound analizon mjedisin fizik të televizorit dhe nxjerr tinguj gjithëpërfshirës të përshtatur në mënyrë specifike për hapësirën tuaj.

 

Modelet Neo QLED 8K dhe 4K 2021 të Samsung ofrojnë tipare inteligjente që zgjerojnë rolin e televizorit dhe ndihmojnë konsumatorët të plotësojnë nevojat e tyre të ndryshueshme kur bëhet fjalë për palestër, argëtim dhe punë.

 

• Samsung Health shndërron në mënyrë të përsosur shtëpinë në një palestër personale dhe veçoria e re Smart Trainer gjurmon dhe analizon qëndrimin në kohë reale, ashtu si një trajner personal.

• Me dy karakteristika të reja ekskluzive, Samsung po jep përvojën më të fundit të lojrave në televizor. Super Ultrawide GameView u jep lojtarëve mundësinë për të luajtur në raporte të ndryshme. Game Bar lejon lojtarët të monitorojnë dhe rregullojnë shpejt aspektet kritike të lojës.

• Me Google Duo, konsumatorët mund të përdorin telefonin e tyre për një video call me cilësi dhe shpejtësi të lartë, në të cilën mund të bashkohen deri në 32 persona - pa marrë parasysh se cilin sistem operativ po përdorin. Me zgjedhjen e kamerës inteligjente, kamera mund të ndjekë lëvizjet tuaja. Do të zmadhojë dhe zvogëlojë automatikisht, kështu që ju jeni thjesht madhësia e duhur, gjithmonë në fokus.

• PC në TV në pajisjet Samsung i lejon konsumatorët të lidhin një PC me televizorin, duke mundësuar punën dhe mësimin nga shtëpia përmes ekranit me një mouse, tastierë dhe PC të lidhur. Thjesht instaloni një aplikacion Easy Connection në kompjuterin tuaj dhe futuni në llogarinë tuaj Samsung - dhe televizori do të lidhet automatikisht me PC-në tuaj.

 

Nje Epokë e Re Cilësie dhe Dizajni MICRO LED

Në vitin 2021, premtimi i Micro LED vjen në shtëpi. Samsung ka vënë në dispozicion për herë të parë Micro LED në një formë tradicionale, duke u sjellë konsumatorëve një përvojë vizuale unike në një ekran ultra të madh të gjeneratës së re.

 

Aktualisht e disponueshme në madhësi 110’’, 99’’, linja e re MICRO LED përdor drita LED mikrometër. Është vetë-ndriçues, duke prodhuar ngjyra dhe shkëlqim mahnitës e të gjallë përmes 24 milion LED-ve të tij të kontrolluar individualisht. Dhe me një model monolit me raport ekran-trup 99%, gjithçka që do të shihni është cilësia e pamjes që lë pa frymë.

 

Samsung ka përtërirë veçoritë e Smart TV për të përfituar nga ekrani masiv i linjës së re MICRO LED. Për shembull, konsumatorët mund të përdorin tiparin 4Vue (Quad View) për të parë me lehtësi deri në katër burime të ndryshme të përmbajtjes njëkohësisht në një ekran.

 

Përvoja dinamike e audios së MICRO LED është po aq gjithëpërfshirëse sa pamjet. Me Majestic Sound, ai jep tinguj befasues 5.1 kanalësh pa altoparlant të jashtëm - duke shndërruar çdo dhomë në një teatër luksoz në shtëpi.

 

Përmirësimi i Portofolit të Televizorëve Lifestyle 

Samsung po bën gjithashtu përmirësime në linjën e tij të Televizorëve Lifestyle 2021 me faktorë të rinj të dizajnit dhe formës për të reflektuar interesat dhe shijet e ndryshueshme të konsumatorëve. Që nga lançimi në 2017, The Frame ka ripërcaktuar televizorin, duke shndërruar ekranet në vepra mahnitëse të artit, me mbi një milion njësi të shitura. Versioni 2021 bazohet në trashëgiminë inovative të The Frame, duke ofruar një përvojë më të personalizueshme në një formë më të hollë. Opsionet e reja vijnë në pesë opsione ngjyrash dhe dy stile të ndryshme të personalizueshme - Moderne dhe të Zhdrejta - për t'iu përshtatur estetikës së cilësdo dhomë në të cilën gjendet. Me një abonim në Art Store, konsumatorët do të mund të shijojnë 1,400 + pjesë të kuruara me kujdes. Teknologjia e re e Samsung për kurimin automatik të bazuar në AI analizon më mirë preferencat individuale të konsumatorit për të rekomanduar vepra arti.

 

Me opsione gati të pafundme për personalizim, portofoli Lifestyle i Samsung duke përfshirë The Frame, The Serif, The Sero, The Terrace dhe Premiere modernizojnë menjëherë dekorin e çdo shtëpie.