SHBA-ja paralajmëron sanksione të reja ndaj Iranit

SHBA-ja paralajmëron sanksione të reja ndaj Iranit

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë paralajmëruar saksione të reja ndaj Iranit lidhur me armët konvencionale dhe industrinë e metaleve.

Siç shkruan Reuters, burimet nuk kanë dhënë detaje derisa presidenti i SHBA-së, Donald Trump, i kishte vendosur sanksione ekonomisë iraniane për të detyruar negociata të reja ldihur me frenimin e programit bërthamor.