Macron përshëndet Biden, i uron mirëseardhjen në Marrëveshjen për Klimën

Macron përshëndet Biden, i uron mirëseardhjen në Marrëveshjen për Klimën

Presidenti francez, Emmanuel Macron i dërgoi në një mesazh në Twitter urimet më të mira presidentit të ri amerikan, Joe Biden dhe përshëndeti vendimin e tij për t’u rikthyer në Marrëveshjen e Parisit mbi Klimën, lënë nga SHBA-ja me vendim të Donald Trump.

“Të gjithë së bashki ne do të jemi në gjendje të kemi sukses në përmbushjen e sfidave të kohës sonë. Të gjithë së bashku do të jemi në gjendje të ndryshojmë situatën klimatike duke vepruar për planetin tonë” Mirësevini përsëri në Marrëveshjen e Parisit “, shtoi presidenti francez në këtë mesazh, të drejtuar gjithashtu edhe për zëvendëspresidenten Kamala Harris, raporton ATSh.