Biden vendos kurorat me lule, marrin pjesë Obama, Clinton dhe Bush

Biden vendos kurorat me lule, marrin pjesë Obama, Clinton dhe Bush

Presidentit i ri SHBA-së, Joe Biden dhe zëvendëspresidentja, Kamala Harris, bashkë me tre ish presidentët, Barack Obama, George W. Bush dhe Bill Clinton, vendosën kurora lulesh në përkujtim tek Varri i Ushtarit të Panjohur në varrezat kombëtare në Arlington.

Në këtë ngjare ishin të pranishme edhe ish zonjat e para Michelle Obama, Laura Bush dhe Hillary Clinton, shkruan CNN.