iPhone 13 mund të ketë kamera më të mirë por mund të kenë një tjetër numër

iPhone 13 mund të ketë kamera më të mirë por mund të kenë një tjetër numër

Një thashethem që kemi dëgjuar disa herë tani është se diapazoni i iPhone 13 do të ketë një nivel më të vogël dhe tani po e dëgjojmë përsëri, së bashku me informacionin mbi kamerën dhe modelin.

Sipas “raporteve të industrisë” të theksuara nga DigiTimes, diapazoni i iPhone 13 do të kombinojë kamerën infra të kuqe dhe projektorin e pikave në një modul të vetëm në pjesën e përparme, duke lejuar kështu një nivel më të vogël se sa do të gjeni në gamën e iPhone 12, transmeton Telegrafi.

Këta telefona të ardhshëm me sa duket do të quhen iPhone 12S (në vend se iPhone 13) dhe do të kenë një dizajn të ngjashëm me gamën e iPhone 12, i kompletuar me buzë të sheshta.

Për më tepër, të katër modelet me sa duket do të kenë një skaner LiDAR, i cili është një tipar që aktualisht gjendet vetëm në modelet Pro.

Edhe kjo është diçka që është përfolur më parë .

Më në fund, madhësia e lentes kryesore në iPhone 13 Pro dhe iPhone 13 Pro Max me sa duket do të rritet, gjë që duhet të përmirësojë më tej aftësitë e tyre të fotografisë.

Ne gjithsesi do t’i merrnim të gjitha këto me një dozë skepticizmi. Sepse është herët për thashethemet për iPhone 13, dhe ndërsa DigiTimes ka qasje në burimet e zinxhirit të furnizimit, nuk është gjithmonë e saktë kur bëhet fjalë për rrjedhjet e Apple.