Është sikur të jesh atje: Sony po punon në një pajisje të re

Është sikur të jesh atje: Sony po punon në një pajisje të re

Duket se Sony nuk ishte tepër i interesuar për pajisjen e saj Playstation VR, por u përqendrua më shumë në gjëra të tjera, si konsolë PS5.

Kjo nuk do të thotë që kompania japoneze po ngre duart nga skena premtuese, por po përgatitet për një brez të ri.

Edhe pse modeli aktual VSFR Kufje është në përputhje me PlayStation 5 konsol, Sony tani duke punuar në një model të ri, i projektuar posaçërisht për PS5, transmeton Telegrafi.

Playstation VR i ri, i cili nuk është emëruar aktualisht, nuk do të dalë këtë vit dhe Sony po zbulon se do të ketë rezolucion më të mirë, lidhje më të lehtë me tastierën, një fushë më të gjerë shikimi.

Gjithashtu, me këtë VR do të vijë një kontrollues i ri me shumë karakteristika që ka DualSense, të tilla si çelësa adaptivë dhe të ngjashme.