Kek me reçel

Kek me reçel

Një kek i butë dhe aromatik, të cilin do ta adhuroni.

Vezët rrahini bashkë me sheqerin. Shtoni miellin bashkë me pluhurin për pjekurina, gjalpën dhe cokollatën e shkrirë si dhe pak kanellë.

Krijoni një brumë homogjen dhe këtë zbrazeni në një tepsi më të vogël. Piqeni në furrën e parangrohur në 200 gradë për afro 35 minuta.

Kekun e nxehtë lyejeni me recel sipas dëshirës, pastaj me cokollatë të shkrirë bashkë me qumësht e me vaj.