Mbi 600 mantelbardhë të vaksinuar deri më tani

Mbi 600 mantelbardhë të vaksinuar deri më tani

Mbi 600 punonjës shëndetësor janë vaksinuar me AstraZeneca deri më tani në vendin tonë që nga fillimi i këtij procesi më 27 mars.

Sipas të dhënave nga terreni 58 mantebardhë janë vaksinuar vetëm gjatë ditës së sotme.

Shifrës prej 600 të vaksinuar kundër kroonavirusit pritet t`i shtohen edhe 750 persona që janë staf mjekësor nga kilinika Pulmologjisë, Endokrinologjisë, Reumatologjisë, Mjekësia Sportive dhe ajo e Anestesiologjisë që do ta marrin ineksionin ndaj virusit korona, njofton Klan Kosova


MË SHUME NGA Shëndetësi