Rrjedhja të reja rreth iPhone 13: Nga azhurnimet në kamerë, dizajni

Rrjedhja të reja rreth iPhone 13: Nga azhurnimet në kamerë, dizajni

Kjo rrjedhje e iPhone 13 tregon se do të ketë ndryshime më të mëdha nga sa mund të prisni.

Ato përfshijnë ndryshime në ekran, ngjyra, kamera dhe më shumë – më shumë ndryshime sesa mund të mendoni, duke qenë se nuk ishim të sigurt nëse iPhone 13 do të sillte ndonjë azhurnim të jashtëm, ose nëse do të ishte më shumë një iPhone 12S, vetëm me ndryshime të brendshme.

Të detajuara nga EverythingApplePro dhe Max Weinbach (përmes Tom’s Guide ), rrjedhjet përshkruajnë ndryshimin e parë në nivelin e nënshkrimit të iPhone që kur u prezantua në iPhone X.

Mjerisht, nuk do të zëvendësohet nga një aparat fotografik i fshehur nën ekran ose ndonjë gjë tjetër kjo.

Rrjedhja thotë se kamerat e iPhone 13 Pro dhe Pro Max do të dalin më pak, me dy gunga katrore dhe lentet vetë të reduktuara në ‘thellësi’.

Kjo është interesante, sepse ka të ngjarë të kërkojë një ri-inxhinierim drastik të kamerës – ndryshimi i thellësisë së kamerës do të thotë që lentet dhe sensori do të duhet të ndryshojnë nëse Apple nuk do të ndryshojë masivisht pamjet e kamerës.

Ndryshimi përfundimtar i dizajnit që zbulon rrjedhja është një ngjyrë e re e mundshme, në një portokalli / bronz, në varësi të mënyrës sesi dëshironi ta shikoni.

Ne jemi të ngazëllyer për këtë, sepse na pëlqente ari i ngrohtë që Apple ofronte për telefonat e saj dhe Apple Watch.

Brezi prej çeliku inox do të mbetet, por me një shtresë të re rezistente ndaj gjurmëve të gishtave.

iPhone 13 do të vijë ende në një version mini, pavarësisht raporteve se iPhone 12 mini ka qenë duke luftuar për shitje këtë vit.telegrafi