Kështu duhet të duket Google Pixel Watch

Kështu duhet të duket Google Pixel Watch

Përveç Apple, Google tani dëshiron gjithashtu të lançojë orën e vet inteligjente në vitin 2021.

Tani pamjet e para janë shfaqur duke treguar se si mund të duket Google Pixel Watch.

Fotografitë janë nga Ian Zelbo dhe janë botuar përmes Jon Prosser.

Ai gjithashtu bëri një video dhe e publikoi në YouTube, transmeton Telegrafi.

Fotografitë dhe videot tregojnë se Google Pixel Watch ka një dizajn shumë minimalist dhe ka vetëm një “buton” të vetëm.

Përndryshe, Google Pixel Watch vjen me një ekran të rrumbullakët, ndryshe nga Apple Watch.

Kur do të shfaqet ora inteligjente e Google është ende e paqartë.

Sipas ” Techradar “, kjo tashmë mund të jetë rasti në Google IO 2021 në maj, por më së voni kur Pixel 6 prezantohet në vjeshtë të vitit 2021.