Pluhur i dyshuar i rrezikshëm në zyrën e kryeministrit belg

Pluhur i dyshuar i rrezikshëm në zyrën e kryeministrit belg

Zyra e Kryeministrit belg Alexander De Croos në Bruksel është liruar, për shkak të dyshimit për një substancë të rrezikshme në formë pluhuri.

Një paketë që përmban një "pluhur të dyshimtë, të bardhë" ka gjasë të jetë zbuluar në postë në hyrje, raporton BX1.

Punonjësit janë larguar nga zyra dhe personi që ka zbuluar dërgesën është izoluar.