OnePlus dhe Oppo bashkohen

OnePlus dhe Oppo bashkohen

Pas një periudhe bashkëpunimi të ngushtë, OnePlus dhe Oppo bashkohen.

Të dy markat janë në pronësi të BBK Electronics, kështu që duket se kjo lëvizje kryesisht i referohet bashkimit të burimeve dhe zyrtarizimit të punësimit të tyre.

Ky veprim do t’i japë OnePlus burime shtesë për të zhvilluar produkte më të mira. “Kjo gjithashtu do të na lejojë të jemi më efikasë, për shembull, duke sjellë azhurnime më të shpejta dhe më të qëndrueshme të softuerit për përdoruesit e OnePlus”, shkroi Pete Lau, një nga themeluesit e kompanisë, i cili punoi për Oppo.

Megjithëse OnePlus tani është nën kujdesin e Oppo, Lau tha se do të vazhdojë të veprojë në mënyrë të pavarur. OnePlus do të vazhdojë të ketë produktet dhe ngjarjet e tij dhe do të vazhdojë të komunikojë drejtpërdrejt me klientët.

OnePlus lëshoi ​​orën e saj të parë inteligjente në fillim të këtij viti, OnePlus Watch, e cila kaloi vlerësimet mesatare dhe premtoi një numër azhurnimesh për të përmirësuar pajisjen.

Këtë javë, marka njoftoi detajet e telefonit të saj më të lirë 5G deri më tani, 240 dollarë OnePlus Nord N200, i cili del në shitje më vonë këtë muaj.

Përveç OnePlus dhe Oppo, BBK Electronics Corporation zotëron gjithashtu RealMe, si dhe Vivo. /Telegrafi/