Cyberpunk 2077 kthehet në dyqanin e Play Station

Cyberpunk 2077 kthehet në dyqanin e Play Station

Cyberpunk 2077 do të kthehet në Dyqanin PlayStation të Sony më 21 qershor, më shumë se 180 ditë pasi Sony tërhoqi nga shitja versionin PlayStation 4 të lojës për shkak të ankesave në lidhje me performancën e lojës.

Në një deklaratë për Polygon, Sony konfirmoi që Cyberpunk 2077 do të kthehet në Dyqanin PlayStation. Ai gjithashtu paralajmëroi përdoruesit të mos luanin lojën në PlayStation 4 bazë derisa CD Project Red të zgjidhë disa probleme të tjera.

“Cyberpunk 2077 do të rishkruhet në Dyqanin PlayStation nga 21 Qershori 2021”, njoftoi Sony, raporton theverge.

“Përdoruesit do të vazhdojnë të kenë probleme të performancës me lëshimin e PS4, ndërsa CD Project Red vazhdon të përmirësojë stabilitetin në të gjitha platformat. Rekomandohet të luani lojën në PS4 Pro ose PS5 për përvojën më të mirë”, shkruan në deklaratë.

Kthimi i Cyberpunk 2077 në dyqanin dixhital të Sony vjen pasi ekipi i zhvillimit të CD Project Red lëshoi disa arnime të mëdha dhe rregullime të shpejta për lojën. Përditësimet e fundit kanë shënjestruar qindra gabime dhe performancë të përmirësuar të lojës në brezin e fundit të konzollave. /Telegrafi/