SHSKUK, COVID-19: 82 pacientë në trajtim

SHSKUK, COVID-19: 82 pacientë në trajtim

klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjithshme 82 pacientë janë duke u trajtuar për COVID-19.Në

Sipas raportit të SHSKUK-së, nga 82 pacientë të shtrirë në klinikat COVID dhe spitalet e përgjithshme, 24 të konfirmuar Covid-19 pozitivë, 54 me oksigjeno-terapi dhe 3 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Në QKUK, 65 pacientë të shtrirë, 12 prej tyre Covid-19 pozitivë

Klinika Infektive, 23 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 42 pacientë

Në spitalet e përgjithshme, 17 pacientë, 12 prej tyre Covid-19 pozitivë, 9 me oksigjeno-terapi

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Pejës, 3 pacientë

 


MË SHUME NGA Shëndetësi