SHSKUK: 80 pacientë janë të shtrirë për trajtim

SHSKUK: 80 pacientë janë të shtrirë për trajtim

Në klinikat COVID dhe në spitalet e përgjithshme 80 pacientë janë shtirë për trajtim, transmeton Telegrafi.

Nga ky numër, 30 janë të konfirmuar COVID-19 pozitivë, 51 me oksigjeno-terapi dhe dy në gjendje të rënduar shëndetësore.

Në QKUK, 61 pacientë të shtrirë, 15 prej tyre Covid-19 pozitivë

Klinika Infektive, 22 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 39 pacientë

Në spitalet e përgjithshme, 19 pacientë, 15 prej tyre Covid-19 pozitivë, 12 me oksigjeno-terapi

Spitali i Prizrenit, 2 pacientë

Spitali i Gjakovës, 6 pacientë

Spitali i Pejës, 3 pacientë

Spitali i Gjilanit, 8  pacientë.