Mëngjes me hithra

Mëngjes me hithra

Në kohën e virozave të rrezikshme, sic është kjo e tanishmja, këshillohet ushqim i shëndetshëm. Ndërsa nuk ka bimë më të shëndetshme sesa hithrat.

Hithrat vendosini në tenxhere me ujë të marrin një valë (për 5 minuta). Qepën e grirë imët skuqeni në gjalpë, pastaj shtojani hithrat e ziera.

Kaurdisini mirë për më së shumti 5 minuta e shtojuni vezët e rrahura, të cilave u keni shtuar pak qumësht dhe pak kajmak. Kriposeni e shërbejeni!