GTA Trilogy Remaster vjen me përmirësime të video-lojës
Tech

GTA Trilogy Remaster vjen me përmirësime të video-lojës

Ky njoftim nuk vjen si befasi, pasi Rockstar nuk u përpoq ta mbante ekzistencën e lojës në fshehtësi të rreptë, siç dëshmohet nga informacione të ndryshme të rrjedhura më parë.

Grand Theft Auto: The Trilogy tani është shpallur zyrtarisht nga zhvilluesi i yllit të gurit. Trilogjia do të përbëhet nga lojërat GTA 3, GTA: Vice City dhe GTA: San Andreas, dhe përveç përmirësimeve estetike (klasike për remaster), tifozët do të marrin gjithashtu përmirësime moderne në lojë.

Përmirësimet po vijnë për t’i sjellë lojërat më pranë standardeve dhe zakoneve të sotme të audiencës.

Por, Rockstar gjithashtu ka premtuar se të tre lojërat do të ruajnë pamjen dhe ndjenjën klasike për të cilën ne lojtarët më të vjetër i mbajmë mend.

Së bashku me njoftimin e lëshimit të remasterit të kësaj treshe të lojërave, vjen një vendim disi i diskutueshëm për të tërhequr të gjitha lojërat origjinale nga dyqanet dixhitale. Një vendim mjaft i keq, pasi ka ende entuziastë që i shijojnë më shumë versionet origjinale. /Telegrafi/


APR
Romay Lift