Android 12 i disponueshëm për Pixel 3 dhe pajisjet më të reja
Sharr Travel

Android 12 i disponueshëm për Pixel 3 dhe pajisjet më të reja

Kompania gjithashtu ka vënë në dispozicion për shkarkim softuerin më të fundit Android 12, i cili tani është i disponueshëm për të gjithë telefonat inteligjentë Pixel që datojnë që nga Pixel 3.

Në “ngjarjen e vjeshtës” të Google mund të dëgjoheshin disa lajme të tjera, të cilat nuk lidhen me telefonat Pixel 6. Për më tepër, instalimet e pastra të sistemit operativ më të fundit Android tani janë në dispozicion për shkarkim.

Përdoruesit që kanë një pajisje Pixel të pajtueshme mund të shkojnë te “Sistemi i konfigurimit” dhe të kontrollojnë për përditësimet e sistemit.

Android 12 është një ndryshim i madh për atë sistem operativ. Ajo sjell ndryshime vizuale dhe UX me modelin “Material You”, si dhe një sistem temash të personalizuar që tërheq ngjyrat e theksit nga sfondi juaj. Ai gjithashtu sjell cilësime të përmirësuara të lejeve dhe butona më të mëdhenj.

Nëse përditësoni telefonin tuaj nga Android 11, përditësimi është rreth 1.5 GB. Shkoni te Settings> System> Advanced> System Update për ta shkarkuar. /Telegrafi/