Restorani me ushqime pa gluten
Kuzhina

Restorani me ushqime pa gluten

Qindra kosovarë janë ankuar si shkak i problemeve të intolerancës në gluten.

Problem ky që shkakton sëmundje serioze. Më problem në Kosovë dikur ishte furnizimi me këtë ushqim edhe të rrallë por edhe të shtrenjtë.

Asnjë restoran në Kosovë nuk kishte ushqim pa gluten dhe rrjedhimisht të gjithë qytetarët që vuajnë nga gluteni e kishin të pamundur të ushqehen diku.

Por, tashmë është hapur restorant "Panino" tek rruga B, me të gjitha ushqimet pa gluten!


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa